SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hermansby Idrottsförening
Fotboll

Matchstart
2021-05-10 21:42

Hej alla gul-svarta!
Nu är vårens fyra matcher bokade. Ni kan se dem på Hermansbys hemsida om ni söker upp P-2013 och matcher eller så följer ni länken nedan. 

http://gbgfotboll.se/serier/?scr=table&ftid=90450

Första matchen är på hemmaplan, kallelse och mer info kommer.
Alla killarna är superduktiga och taggade så detta blir kul.

 

En positiv nyhet är att Lasse har anmält sig till lagförälder. Så bli inte förvånade om ni föräldrar blir kontaktade av honom ifall exempelvis kafé Herman skall bemannas eller liknande. 

 

Har ni frågor eller funderingar så får ni gärna hara av er till oss tränare i samband med träning eller match.

Mvh Dick och L-G

Seriespel och tränare
2021-04-11 22:30

Hej alla föräldrar till killar födda 2013.

 

Ni har säkert sett att vi börjat träna matchspel med sarger. Det innebär att bollen är mer i spel. Spelet är 5 mot 5 och planen är 30x15meter.

Varje träning vill vi tränare ha hjälp att montera sargerna. De måste inte vara 100% monterade till kl.17 för vi börjar alltid med uppvärmning. Flickor 13 använder dem på slutet så de ansvarar för att plocka in dem.

Norr Grupp B

Grabbarna har säkert berättat att vi har anmält oss till seriespel. I seriespelet kommer vi spela 5 mot 5 med sarger. Det är fortfarande osäkert kring starten av seriespelet då det i nuläget är restriktioner men om vi kan så startar det den 21 april i Kareby mot Kareby IS. Se länk  http://gbgfotboll.se/serier/?scr=table&ftid=90450. Vi vet alltså fortfarande inte om det blir start av seriespelet då, besked kring eventuella fortsatta restriktioner kommer den 18 april.Vi återkommer om detta så snart vi har mer information.

Vi fick frågan av killarna förra träningen om några matcher kommer spelas utomlands och det kommer inte ske. Vi gillar dock självförtroendet.

Vi söker även efter en tränare till. Man behöver inga förkunskaper alls utan bara viljan. Alla killarna är verkligen underbara så detta kan vi verkligen rekommendera. 

Det kommer komma tillfällen då L-G eller Dick inte kan medverka så att vara en ytterligare tränare är nödvändigt.

 

Mvh Dick och L-G

Träningsstart och kläder
2021-03-13 21:08

Hej alla fotbollstokiga grabbar födda 2013.

22 mars börjar vi träna. Kallelse och mer info kommer. 

Bäst tränar man så klart i Hermansbys tjusiga träningskläder. De går enkelt att beställa  genom att gå in på vår hemsida och klicka på länken till sportgrossen.

Vill man prova storlekar så är vi i klubbstugan tisdag 16 mars kl.17-18.

 

Välkomna!

L-G och Dick

 
Guldsponsorer
Sponsorer