Välkommen!
Välkommen till vår hemsida!

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!

Vill du komma till våran KLUBBSHOP? Klicka här

Fotbollensdag
2022-08-30 11:15

Familjedag på kärnavallen 🤩
2022-05-31 13:24

Lördag den 18 juni klockan 16.00 hälsar vi er hjärtligt välkomna till vår familjedag på Kärnavallen.

Ta med hela familjen, egen picknickkorg, filt och ett glatt humör så har vi en kul eftermiddag/ kväll tillsammans.

Vi startar dagen med brännboll.

Kl 18 tänder vi grillarna för de som vill grilla.

Sedan umgås vi och avnjuter mat och dryck från vår picknickkorg.

Café Herman kommer hålla öppet mellan 16-19 för försäljning utav kaffe och dricka.

Hoppas vi ses 👋🏻

Anmälan sker via kallelse från laget, skriv antal som kommer i kallelsen, tack!

Sista dagen för att anmälla sig till fotbollsskolan!
2022-05-16 10:47

Hej,

Vi påminner om att det är sista dagen för att anmälla sig till åretsfotbollsskola!

Sockgrossisten
2022-05-13 15:17

Hej alla Hermansbyare,

Vi är nu igång med årets försäljning. Den sträcker sig mellan 11/5 till 8/6

Efter att ha sålt Ravelliprodukter i fyra år har vi bytt till sockgrossisten.

Förutom att varje års försäljning hjälper till att hålla nere medlems/träningsavgiften så kommer årets förtjänst gå til:

Ny klubbstuga

Fotbollsmaterial

Cupfond

Varje lag har en förälder som delar ut katalog och information hur du som medlem registrerar dig som säljare. Har ni frågor kan ni kontakta Andreas på kansliet hermansby.if@telia.com

Nu ser vi till att registrera oss som säljare och göra vårt bästa för att detta blir den hitills bästa föräljningsomgången!

Fotbollsskolan 2022
2022-05-09 13:27
Vi vill påminna om att det snart är sista dagen att anmäla för årets fotbollsskola. Av tidigare erfarenhet så vet vi att det kommer in anmälningar efter sista datum och då kan vi inte längre erbjuda något spelarmaterial. Vi har förlängt anmälningstiden till 16/5.
Gå in och anmäl er nu ⚽️⚽️⚽️