Välkommen!
Välkommen till vår hemsida!

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!

Vill du komma till våran KLUBBSHOP? Klicka här

Sista dagen för att anmälla sig till fotbollsskolan!
2022-05-16 10:47

Hej,

Vi påminner om att det är sista dagen för att anmälla sig till åretsfotbollsskola!

Sockgrossisten
2022-05-13 15:17

Hej alla Hermansbyare,

Vi är nu igång med årets försäljning. Den sträcker sig mellan 11/5 till 8/6

Efter att ha sålt Ravelliprodukter i fyra år har vi bytt till sockgrossisten.

Förutom att varje års försäljning hjälper till att hålla nere medlems/träningsavgiften så kommer årets förtjänst gå til:

Ny klubbstuga

Fotbollsmaterial

Cupfond

Varje lag har en förälder som delar ut katalog och information hur du som medlem registrerar dig som säljare. Har ni frågor kan ni kontakta Andreas på kansliet hermansby.if@telia.com

Nu ser vi till att registrera oss som säljare och göra vårt bästa för att detta blir den hitills bästa föräljningsomgången!

Fotbollsskolan 2022
2022-05-09 13:27
Vi vill påminna om att det snart är sista dagen att anmäla för årets fotbollsskola. Av tidigare erfarenhet så vet vi att det kommer in anmälningar efter sista datum och då kan vi inte längre erbjuda något spelarmaterial. Vi har förlängt anmälningstiden till 16/5.
Gå in och anmäl er nu ⚽️⚽️⚽️
Fotbollsskolan 2022
2022-04-11 14:26

Snart är det dags att snöra på sig fotbollsskorna i 2022 år fotbollsskola!

Läs mer om skolan och anmäl dig här: https://start.landslagetsfotbollsskola.se/sv/show_club/11150

Extra insatt årsmöte angående ny klubbstuga
2022-03-30 19:13

Hermansby IF planerar att bygga en klubbstuga vid Kärnavallen.

Den 27/4 klockan 18 i den nuvarande klubbstugan kommer vi att presentera hur planerna ser ut, en kostnadskalkyl samt hur vi har tänkt att finansiera bygget.

Hermansby IF ser det som viktigt att ni som medlemmar får göra er röst hörd kring detta beslut.

Anmäl eran närvaro till hermansby.if@telia.com