Välkommen!
Välkommen till vår hemsida!

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!

Vill du komma till våran KLUBBSHOP? Klicka här

Samsynsavtal i Kungälv
2021-11-04 10:50

Vi i Hermansby IF har skrivit på samsynsavtalet för idrottsföreningar i Kungälv.

Detta för att göra det så smidigt som möjligt att dubbelidrotta för våra ungdomar.

Kortfattat så innebär det att under fotbollens offseason så skall våra spelare prioritera den sport som ligger i sin huvudsäsong.

Krockar en träning med en annan sport så skall vi uppmuntra individen att välja den sport som har sin huvudsäsong. Väljer laget att planera in matcher/cuper så skall laget se till att det inte krockar med sporter i huvudsäsong, detta för att inte tvinga spelare att välja mellan match (som kan vara roligare) och träning.

Vi har lagt upp samsynsavtalet i sin helhet under dokument här på hemsidan.

Läs det gärna så att ni får en bredare förståelse för vad samsynsavtalet innebär.

Vänligen

Fotbollssektionen

Fredrik Kall

Malin Asservik

Nu säljer vi Ravelli!
2021-10-05 12:43

Nu är vi igång med årets försäljning av Ravelliprodukter!

Vårat mål är att varje säljare säljer 10 paket.

Förra årets förtjänst gick till att köpa in en fotbollssarg till föreningen.

Förtjänsten av årets försäljning kommer att satsas på Hermansby IF:s nystartade cupfond.

Under 2022 kommer alla föreningens lag att kunna ansöka om bidrag till cuper. Vid det första ledarmötet för året kommer vi presentera för ledarna hur mycket som finns i fonden samt hur man gör för att ansöka.

Lycka till och nu gör vi vårat bästa :)!

Damlag inför 2022
2021-09-28 12:02

Hej,

Hermansby IF är en förening som växer.

Vi är ett gäng tjejer som vill starta ett damlag inför 2022 här i Hermansby IF.

Hermansby IF söker därför spelare i alla åldrar som vill vara en del av ett damlag som strävar efter att ha roligt och utvecklas både som individ och lag.

Är du intresserad så hör av dig till Andreas på kansliet: hermansby.if@telia.com

Fotbollensdag
2021-08-11 18:41

HERMANSBY IF INBJUDER TILL FOTBOLLENS DAG.

LÖRDAGEN DEN 11/9 2021 kl. 09:30-15:00

VÄLKOMNA TILL KÄRNAVALLEN OCH UPPLEV EN HÄRLIG DAG MED MASSOR AV ROLIGA AKTIVITETER OCH FRAMFÖR ALLT MYCKET FOTBOLL !

• FOTOGRAFERING.
  • FOTBOLLSTURNERING MED LAG MIXADE AV MEDLEMMAR FRÅN HELA KLUBBEN.
  • HOPPBORG.
  • LOTTERIER MED MYCKET FINA SPONSORPRISER
  • CAFÉ HERMAN HÅLLER ÖPPET MED UTÖKAD FÖRSÄLJNING AV HAMBURGARE, KORV OCH FIKA

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!

Ett evenemang som detta kräver självklart att vi behöver många föräldrar som ställer upp!! Alla ledare och lagföräldrar kommer via mail få information som sedan ska vidare ut till alla föräldrar om vad som åligger just ert lag under dagen. Har du inte fått veta något, kontakta er lagförälder!

Vid frågor: Lisa Eriksson 0708981210 eller Katarina Åhs 070-5656005

Fotbollsskola 2021
2021-04-19 11:31

Fotbollsskola 2021

Välkomna till Hermansby IF:s FOTBOLLSSKOLA 2021
Två dagar i vecka 24 och två dagar i vecka 25

Datum:
1:a dagen Torsdagen den 17/6
2:a dagen Fredagen den 18/6
Helguppehåll
3:e dagen Måndagen den 21/6
4:e och sista dagen Tisdagen den 22/6

Tider:
Alla dagar klockan 9.00-15.00

Du behöver själv ta med dig:
Fotbollsskor eller gymnastikskor
Benskydd och strumpor
Shorts och/eller byxor
Överdragskläder efter väder, vi är ute i alla väder!

I fotbollsskolan ingår:
T-shirt
Vattenflaska
Lunch och mellanmål alla dagar
Specialkost mot beställning

Kostnad:

900 kronor

Om fotbollsskolan skulle ställas in så får man materilet samt att det återbetalas 600 kronor.

Åldersgräns:
6-13 år

Om du har frågor är du välkommen att kontakta
1:a hand: e-post hermansby.if@telia.com
2:a hand: Kansliet 0707-696280 Tis & Tor kl:9-13, Ons kl:15.00-19.00

Anmälan gör du genom att skicka ett mail med erat barns namn och personnummer, storlek på t-shirt samt eventuell specialkost. Är ni inte medlemmar i Hermansby IF så går ni in på www.hermansbyif.se och klickar på knappen "Bli medlem" fyll i uppgifterna så lägger jag till er i fotbollsskolan. Betala sedan in 900 kronor till Hermansby IF:s bankgiro: 5105-3437, när vi har sett att betalningen är gjord så är också anmälan klar och först då får du en bekräftelse på mail.

Sista dag för betalning och anmälan är 18 maj 2021

Anmälan är bindande

OBS! Vi har begränsad plats att vara på så vi har en max gräns på antal barn, så först till kvarn är det som gäller.

HOPPAS VI SES I SOMMAR!
VARMT VÄLKOMMEN HÄLSAR VI PÅ HERMANSBY IF!

P-08, 21/11 17:11
P-08, 11/11 17:41