Välkommen!
Välkommen till vår hemsida!

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!

Vill du komma till våran KLUBBSHOP? Klicka här

God Jul och Gott Nytt År
2021-12-24 06:20

Vi önskar alla våra medlemmar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år!

UPPESITTARLOTTEN
2021-12-08 17:16

Stöd Hermansby IF och köp uppesittarlotten hos GULF eller GOTTEPOSTEN.

Vi tackar GULF och GOTTEPOSTEN som hjälper oss att sälja uppesittarlotten.

Samsynsavtal i Kungälv
2021-11-04 10:50

Vi i Hermansby IF har skrivit på samsynsavtalet för idrottsföreningar i Kungälv.

Detta för att göra det så smidigt som möjligt att dubbelidrotta för våra ungdomar.

Kortfattat så innebär det att under fotbollens offseason så skall våra spelare prioritera den sport som ligger i sin huvudsäsong.

Krockar en träning med en annan sport så skall vi uppmuntra individen att välja den sport som har sin huvudsäsong. Väljer laget att planera in matcher/cuper så skall laget se till att det inte krockar med sporter i huvudsäsong, detta för att inte tvinga spelare att välja mellan match (som kan vara roligare) och träning.

Vi har lagt upp samsynsavtalet i sin helhet under dokument här på hemsidan.

Läs det gärna så att ni får en bredare förståelse för vad samsynsavtalet innebär.

Vänligen

Fotbollssektionen

Fredrik Kall

Malin Asservik

Nu säljer vi Ravelli!
2021-10-05 12:43

Nu är vi igång med årets försäljning av Ravelliprodukter!

Vårat mål är att varje säljare säljer 10 paket.

Förra årets förtjänst gick till att köpa in en fotbollssarg till föreningen.

Förtjänsten av årets försäljning kommer att satsas på Hermansby IF:s nystartade cupfond.

Under 2022 kommer alla föreningens lag att kunna ansöka om bidrag till cuper. Vid det första ledarmötet för året kommer vi presentera för ledarna hur mycket som finns i fonden samt hur man gör för att ansöka.

Lycka till och nu gör vi vårat bästa :)!

Damlag inför 2022
2021-09-28 12:02

Hej,

Hermansby IF är en förening som växer.

Vi är ett gäng tjejer som vill starta ett damlag inför 2022 här i Hermansby IF.

Hermansby IF söker därför spelare i alla åldrar som vill vara en del av ett damlag som strävar efter att ha roligt och utvecklas både som individ och lag.

Är du intresserad så hör av dig till Andreas på kansliet: hermansby.if@telia.com

P-08, 08/01 14:00
P-08, 21/11 17:11