Covid-19 gör att vi i dagsläget inte kan garantera till etthundra procent att en fotbollsskola kan genomföras. Men vi kan lova att vi kommer planera och satsa etthundra procent mot att genomföra en fotbollsskola :)! Vi vet att det är många barn och ungdomar där ute som ser fram emot fyra fartfyllda och roliga dagar på Kärnavallen.

Så i år, för att inte riskera föreningen ekonomi så administrerar vi fotbollsskolan själva. Vi har i samarbete med Ravelli tagit fram ett Hermansby fotbollsskola kit för 235 kronor, precis som innan är det t-shirt, fotboll och vattenflaska.

När man anmäler sig så binder man sig också att betala 235 kr för kittet, så oavsett om det blir fotbollsskola eller inte så får man ett kit. På detta sätt ser vi till att kunna erbjuda alla våra deltagare ett kit exklusivt för denna fotbollsskola och inte riskera klubbens ekonomi.

När fotbollsskolan är igång så kommer vi att fakturera resterande 665 kronor.
Fotbollsskola 2020

Välkomna till Hermansby IF:s FOTBOLLSSKOLA 2020
Två dagar i vecka 24 och två dagar i vecka 25

Datum:
1:a dagen Torsdagen den 11/6
2:a dagen Fredagen den 12/6
Helguppehåll
3:e dagen Måndagen den 15/6
4:e och sista dagen Tisdagen den 16/6

Tider:
Alla dagar klockan 9.00-15.00

Du behöver själv ta med dig:
Fotbollsskor eller gymnastikskor
Benskydd och strumpor
Shorts och/eller byxor
Överdragskläder efter väder, vi är ute i alla väder!

I fotbollsskolan ingår:
T-shirt
Vattenflaska
Lunch och mellanmål alla dagar
Specialkost mot beställning

Kostnad:

235 kr vid anmälan

665 kr när fotbollsskolan börjar

Sammanlagt blir det : 900 kr

Åldersgräns:
6-13 år

Om du har frågor är du välkommen att kontakta
1:a hand: e-post hermansby.if@telia.com
2:a hand: Kansliet 0709-123645 Tis & Tor kl:9-13, Ons kl:15.00-19.00

Anmälan gör du genom att skicka ett mail men erat barns namn och personnummer, storlek på t-shirt samt eventuell specialkost. Är ni inte medlemmar i Hermansby IF så går ni in på www.hermansbyif.se och klickar på knappen "Bli medlem" fyll i uppgifterna så lägger jag till er i fotbollsskolan. Betala sedan in 235 kronor till Hermansby IF:s bankgiro: 5105-3437, när vi har sett att betalningen är gjord så är också anmälan klar.

Sista dag för betalning och anmälan är 18 maj 2020

Anmälan är bindande

OBS! Vi har begränsad plats att vara på så vi har en max gräns på antal barn, så först till kvarn är det som gäller.

HOPPAS VI SES I SOMMAR!
VARMT VÄLKOMMEN HÄLSAR VI PÅ HERMANSBY IF!