Välkommen!
Välkommen till vår hemsida!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!
2020-04-30 15:39
Hej alla Hermansbyare,

Oavsett om du är spelare, ledare, förälder, släkting eller vän så representerar vi alla Hermansby IF när vi tränar, spelar matcher eller är iväg på något tillsammans. Nu när ungdomsserierna startar i helgen så vill vi passa på att påminna om att vi alla skall följa och respektera dom riktlinjer som finns där ute kring Covid-19.

• HÅLL AVSTÅND
  • SPELA OCH TRÄNA UTAN PUBLIK
  • STANNA HEMMA OM DU HAR SYMPTOM
  • BYT OM HEMMA OM DU KAN
  • UNDVIK ÖVNINGAR MED NÄRKONTAKT
  • LÅNA INTE UTRUSTNING AV VARANDRA
  • DELA INTE VATTENFLASKOR MED VARANDRA
Det är tuffa och konstiga tider vi lever i. Men Följer vi dessa enkla och klara riktlinjer så bidrar vi med vårat till samhället, och det är det minsta vi kan göra!
Fotbollsskola 2020
2020-04-16 14:32

Hej,

Här kommer lite information kring fotbollsskolan 2020.

Covid-19 gör att vi i dagsläget inte kan garantera till etthundra procent att en fotbollsskola kan genomföras. Men vi kan lova att vi kommer planera och satsa etthundra procent mot att genomföra en fotbollsskola :)! Vi vet att det är många barn och ungdomar där ute som ser fram emot fyra fartfyllda och roliga dagar på Kärnavallen.

Så i år, för att inte riskera föreningen ekonomi så administrerar vi fotbollsskolan själva. Vi har i samarbete med Ravelli tagit fram ett Hermansby fotbollsskola kit för 235 kronor, precis som innan är det t-shirt, fotboll och vattenflaska.

När man anmäler sig så binder man sig också att betala 235 kr för kittet, så oavsett om det blir fotbollsskola eller inte så får man ett kit. På detta sätt ser vi till att kunna erbjuda alla våra deltagare ett kit exklusivt för denna fotbollsskola och inte riskera klubbens ekonomi.

När fotbollsskolan är igång så kommer vi att fakturera resterande 665 kronor.

Läs mer om fotbollsskolan och hur du anmäler dig här: http://www.hermansbyif.se/sida/?ID=285818
2020-04-01 16:37
Hej alla Hermansbyare,

Covid-19 härjar ute i Sverige och världen. Vi som fotbollsförening håller oss hela tiden uppdaterade på råden från folkhälsomyndigheten. Just nu, när denna text skrivs, finns det inga direktiv eller rekommendationer på att avbryta träningsverksamheten utomhus. Vi håller våra fantastiska ledare uppdaterade på vad som gäller och stöttar dom så gott vi kan med tips och råd.

Det ni som aktiv eller förälder till aktiv kan göra är:

Gå inte på träning ifall du känner dig:
  • Förkyld
  • Hängig
  • Snorig
  • Hostig
  • Huvudvärk
  • Ont i leder och muskler
Om det samlas flera personer kring en träning tänk på att hålla avstånd.
Vi kan tillsammans göra vårat bästa att försöka bromsa spridningen av Covid-19.
Nu är vi igång!
2020-03-12 12:27
Hej alla Hermansbyare!

Välkomna tillbaka till fotbollen =)!
Antingen är lagen igång med träning eller så ligger dom i startgroparna för att börja sin fotbollssäsong.

Årsmötet:

På årsmötet 25/2 så valdes Björn Osbeck till ny ordförande i föreningen.
Katarina (Kina) Palm valdes till ny sekreterare samt vice ordförande.
Lisa Eriksson valdes som representant för PR-sektionen.
Fredrik Kall valdes in i fotbollssektionen.
Välkomna!
Hermansby IF vill rikta ett stort tack till Fredrik Källvik och Ulrika Landin för allt ni gjorde i klubben under eran tid i styrelsen!
Man vet inte alltid vad som försiggår i en förening, en sådan sak är att vi är medlemmar i bingoalliancen i Kungälv. Det innebär bland annat att vi håller i en föreningskväll i bingohallen.
Berit Andersson och Anita Gillholm har hjälp oss med det, dom har nu tackat för sig efter 10 år. Vi i Hermansby är oerhört tacksamma för den hjälpen.
Motionen från styrelsen till årsmötet röstades igenom. Detta innebär att vi inte kommer sälja några sportlotten, utan vi har lagt på 250kr på träningsavgiften istället.

Corona:

Hermansby IF uppmanar våra medlemmar att göra sitt för att dämpa smittspridningen. Har du varit förkyld eller är förkyld, har en familjemedlem som är krasslig så kan du skippa träningen. Vi får göra vårat för att hjälpa till så att sjukvården och dom samhällsbärande funktionerna kan fungera så bra som möjligt.

Städdag 29/3 klockan 10:

Vi kommer ha en städdag vid Kärnavallen den 25/3, det kommer att medverka minst 2 föräldrar från varje lag.
Vi kommer storstäda café Herman, bollförråd, klubbstuga, omklädningsrum samt se till att det är städat och fint runt planen.

Fotbollensdag 12/9:

I år fyller Hermansby IF 85 år, det kommer vi att fira på fotbollensdag.
Fotbollensdag är en familjedag för hela föreningen, meningen är att spelare och dess familjer skall träffas och umgås. Vi ber er därför redan nu markera in den 12/9 i eran kalender :)!

Årsmöte 25/2 klockan 19 i klubbstugan
2020-02-11 09:57
Hej,

Nu är det två veckor kvar till Hermansby IF:s årsmöte.
Vill du göra din röst hörd är detta ett perfekt forum.
Inga nya motioner har kommit in. Men vi påminner om den motion som styrelsen har lämnat in och som kommer att röstas om på årsmötet:

Förslag från styrelsen. Röstning sker på årsmötet 25/2-2020

Höjd medlemsavgift istället för att sälja Sportlotten

Det har inkommit förslag från flera håll att Hermansby IF bör höja träningsavgiften istället för att sälja Sportlotten.

Styrelsen föreslår att vi höjer träningsavgiften och knatteavgiften med 250 kronor från och med medlemsåret 2020 och slutar med att sälja sportlotten.

Hoppas vi syns där!

P-08, 31/05 21:37