Välkommen!
Välkommen till vår hemsida!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!
2020-04-01 16:37
Hej alla Hermansbyare,

Covid-19 härjar ute i Sverige och världen. Vi som fotbollsförening håller oss hela tiden uppdaterade på råden från folkhälsomyndigheten. Just nu, när denna text skrivs, finns det inga direktiv eller rekommendationer på att avbryta träningsverksamheten utomhus. Vi håller våra fantastiska ledare uppdaterade på vad som gäller och stöttar dom så gott vi kan med tips och råd.

Det ni som aktiv eller förälder till aktiv kan göra är:

Gå inte på träning ifall du känner dig:
  • Förkyld
  • Hängig
  • Snorig
  • Hostig
  • Huvudvärk
  • Ont i leder och muskler
Om det samlas flera personer kring en träning tänk på att hålla avstånd.
Vi kan tillsammans göra vårat bästa att försöka bromsa spridningen av Covid-19.
Nu är vi igång!
2020-03-12 12:27
Hej alla Hermansbyare!

Välkomna tillbaka till fotbollen =)!
Antingen är lagen igång med träning eller så ligger dom i startgroparna för att börja sin fotbollssäsong.

Årsmötet:

På årsmötet 25/2 så valdes Björn Osbeck till ny ordförande i föreningen.
Katarina (Kina) Palm valdes till ny sekreterare samt vice ordförande.
Lisa Eriksson valdes som representant för PR-sektionen.
Fredrik Kall valdes in i fotbollssektionen.
Välkomna!
Hermansby IF vill rikta ett stort tack till Fredrik Källvik och Ulrika Landin för allt ni gjorde i klubben under eran tid i styrelsen!
Man vet inte alltid vad som försiggår i en förening, en sådan sak är att vi är medlemmar i bingoalliancen i Kungälv. Det innebär bland annat att vi håller i en föreningskväll i bingohallen.
Berit Andersson och Anita Gillholm har hjälp oss med det, dom har nu tackat för sig efter 10 år. Vi i Hermansby är oerhört tacksamma för den hjälpen.
Motionen från styrelsen till årsmötet röstades igenom. Detta innebär att vi inte kommer sälja några sportlotten, utan vi har lagt på 250kr på träningsavgiften istället.

Corona:

Hermansby IF uppmanar våra medlemmar att göra sitt för att dämpa smittspridningen. Har du varit förkyld eller är förkyld, har en familjemedlem som är krasslig så kan du skippa träningen. Vi får göra vårat för att hjälpa till så att sjukvården och dom samhällsbärande funktionerna kan fungera så bra som möjligt.

Städdag 29/3 klockan 10:

Vi kommer ha en städdag vid Kärnavallen den 25/3, det kommer att medverka minst 2 föräldrar från varje lag.
Vi kommer storstäda café Herman, bollförråd, klubbstuga, omklädningsrum samt se till att det är städat och fint runt planen.

Fotbollensdag 12/9:

I år fyller Hermansby IF 85 år, det kommer vi att fira på fotbollensdag.
Fotbollensdag är en familjedag för hela föreningen, meningen är att spelare och dess familjer skall träffas och umgås. Vi ber er därför redan nu markera in den 12/9 i eran kalender :)!

Årsmöte 25/2 klockan 19 i klubbstugan
2020-02-11 09:57
Hej,

Nu är det två veckor kvar till Hermansby IF:s årsmöte.
Vill du göra din röst hörd är detta ett perfekt forum.
Inga nya motioner har kommit in. Men vi påminner om den motion som styrelsen har lämnat in och som kommer att röstas om på årsmötet:

Förslag från styrelsen. Röstning sker på årsmötet 25/2-2020

Höjd medlemsavgift istället för att sälja Sportlotten

Det har inkommit förslag från flera håll att Hermansby IF bör höja träningsavgiften istället för att sälja Sportlotten.

Styrelsen föreslår att vi höjer träningsavgiften och knatteavgiften med 250 kronor från och med medlemsåret 2020 och slutar med att sälja sportlotten.

Hoppas vi syns där!

God Jul och Gott Nytt år
2019-12-23 16:35
Hermansby IF tackar för 2019 och önskar alla våra medlemmar en riktig God Jul och ett Gott Nytt år!
Uppesittarkväll 23/12
2019-12-13 12:50
Hej alla Hermansbyare!

Våra kära vänner på GULF och Gotteposten hjälper oss att sälja uppesittarlotten.
Har ni en bingolott med vinst på så kan Katarina på Gotteposten hjälpa dig.
Så se till att inte sitta lottlös inför denna mysiga kväll.
P-08, 27/03 17:09
P-06/07, 16/03 17:05