Välkommen!
Välkommen till vår hemsida!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!
Årsmöte 23/2-2021
2021-01-25 15:20
Hej,

Hermansby If årsmöte
Datum: 23/2-2021
Tid: 19:00
Var: Digitalt genom TEAMS

I år så kommer alltså Hermansby IF att hålla årsmötet digitalt.
Ni som vill vara med kan anmäla er till Andreas på kansliet: hermansby.if@telia.com
Har ni någon motion som ni vill skall tas upp så skall den var inlämnad senast två veckor innan (9/2)

God Jul & Gott Nytt År
2020-12-23 17:48
Hermansby IF önskar alla  spelare, ledare, föräldrar, supportrar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!
Fotbollensdag 2020 - Inställd
2020-08-19 17:07
Hej alla Hermansbyare!

Som ni känner till så arrangerar Hermansby IF fotbollensdag andra lördagen i september varje år.
2020 är som bekant inte riktigt som alla andra år.
Vi har väntat in i det sista, men nu har vi fått bestämma oss. Då fotbollensdag är en familjedag och det förväntas att hela familjen följer med så kan vi inte genomföra den på ett coronasäkert sätt. Så det är med ett tungt hjärta som vi i styrelsen måste ställa in årets fotbollensdag.

Med vänlig hälsning:

2020-04-30 15:39
Hej alla Hermansbyare,

Oavsett om du är spelare, ledare, förälder, släkting eller vän så representerar vi alla Hermansby IF när vi tränar, spelar matcher eller är iväg på något tillsammans. Nu när ungdomsserierna startar i helgen så vill vi passa på att påminna om att vi alla skall följa och respektera dom riktlinjer som finns där ute kring Covid-19.

• HÅLL AVSTÅND
  • SPELA OCH TRÄNA UTAN PUBLIK
  • STANNA HEMMA OM DU HAR SYMPTOM
  • BYT OM HEMMA OM DU KAN
  • UNDVIK ÖVNINGAR MED NÄRKONTAKT
  • LÅNA INTE UTRUSTNING AV VARANDRA
  • DELA INTE VATTENFLASKOR MED VARANDRA
Det är tuffa och konstiga tider vi lever i. Men Följer vi dessa enkla och klara riktlinjer så bidrar vi med vårat till samhället, och det är det minsta vi kan göra!
Fotbollsskola 2020
2020-04-16 14:32

Hej,

Här kommer lite information kring fotbollsskolan 2020.

Covid-19 gör att vi i dagsläget inte kan garantera till etthundra procent att en fotbollsskola kan genomföras. Men vi kan lova att vi kommer planera och satsa etthundra procent mot att genomföra en fotbollsskola :)! Vi vet att det är många barn och ungdomar där ute som ser fram emot fyra fartfyllda och roliga dagar på Kärnavallen.

Så i år, för att inte riskera föreningen ekonomi så administrerar vi fotbollsskolan själva. Vi har i samarbete med Ravelli tagit fram ett Hermansby fotbollsskola kit för 235 kronor, precis som innan är det t-shirt, fotboll och vattenflaska.

När man anmäler sig så binder man sig också att betala 235 kr för kittet, så oavsett om det blir fotbollsskola eller inte så får man ett kit. På detta sätt ser vi till att kunna erbjuda alla våra deltagare ett kit exklusivt för denna fotbollsskola och inte riskera klubbens ekonomi.

När fotbollsskolan är igång så kommer vi att fakturera resterande 665 kronor.

Läs mer om fotbollsskolan och hur du anmäler dig här: http://www.hermansbyif.se/sida/?ID=285818