Välkommen!
Välkommen till vår hemsida!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!
Folke Johansson
2019-10-04 13:55
Hermansby IF har idag möts av nyheten att våran hedersordförande Folke Johansson gått ur tiden.
Våra tankar går till Folkes Familj, släkt och vänner.
Vi tar en tyst minut och tänker på allt gott Folke gjorde för våran förening.
FOTBOLLENS DAG!
2019-08-29 12:37

HERMANSBY IF INBJUDER TILL

FOTBOLLENS DAG

LÖRDAG DEN 7/9

KL 9:30 - 15:00

PÅ KÄRNAVALLEN

FOTBOLLSTURNERING MED LAG MIXADE AV MEDLEMMAR FRÅN

HELA KLUBBEN

HOPPBORGAR

LOTTERIER MED MYCKET FINA SPONSORPRISER

CAFÈ HERMAN HÅLLER ÖPPET OCH HÄR FINNS HAMBURGARE, KORV

OCH FIKA

VÄLKOMNA TILL EN HÄRLIG FAMILJEDAG MED ROLIGA AKTIVITETER OCH MYCKET FOTBOLL!

Nyhetsbrev Augusti
2019-08-15 12:46

Välkomna tillbaka efter en go sommar o batterierna är laddade för en höstsäsong av träningar och roliga matcher.

Värdegrundsarbete

Lagen ska ha gått igenom värdegrunderna men vi saknar material från ett gäng lag. Vänligen sänd in detta till kansliet.

Fotbollens dag 7 september

Andra helgen i september genomför vi vår klubbdag Fotbollens dag. Då samlas vi och kör matcher i mixade lag på Kärnavallen. Alla lagen ska ha fått uppgifter tilldelade om vad ska ansvara för under denna dag. Hoppas att vi ses.

Sammandraget och fotbollsskolan

Det stora sammandraget som genomfördes i maj på Kärnavallen löpte väl och gav föreningen medel till de lag som var med och genomförde det.

På Fotbollsskolan i början av juni deltog över 110 spelare och vi tackar alla inblandande för ett väl genomförande

Ny klubblokal

Styrelsen ser att för att få fart på arbetet med en ev. ny klubblokal vid konstgräset ska det bildas en arbetsgrupp för ändamålet. Gruppen ska jobba med finansiering, offerter, tillstånd etc. Målet är att få en arbetsgrupp på plats under hösten. Intresserade anmäler sig till kansliet.

Diskussioner är påbörjade mellan föreningen och Scouterna om ev. flytt ur Kärnagården.

Styrelse

Delar av styrelsen aviserar att de kommer sluta vid kommande årsmöte i februari. Poster som ska tillsättas är bland annat Ordförande, Sekreterare och 2 ledamöter. Vi ber alla börja fokusera på hur man kan bidra i föreningens styrelsearbete. Rekrytering ur tränarleden till styrelsen ses som positivt.

Strategidag

16 november kommer föreningen genomföra en strategidag enligt liknande tema som förra året. Likt förra året är det på Marstrands Havshotell. Ett av fokusområdena denna dag kommer beröra vår ledarförsörjning. Mer info kommer för alla som kommer beröras.

Vänligen

Fredrik Källvik

Ordf. Hermansby

Inbrott
2019-07-03 17:49
Hej,

Tyvärr har vi haft inbrott i vårat bollförråd och café Herman.
Det var godissugna tjuvar, det dom tog var kexchoklad, daim, twix och klubbor.
Ledarna skall kolla igenom sina bollförråd om det är något annat som stulits.
Vi är nu på jakt efter en ny ytterdörr och kollar på en larmlösning av byggnaden.
Hermansby IF beklagar och tycker att det är otroligt tråkigt att detta drabbar våra medlemmar.

Ravelli NO1
2019-06-04 12:50
Hej,

På allmän begäran så har vi skapat en försäljningsomgång av Ravelli NO1 produkter. Försäljningen håller på i tre veckor och tar slut den 25/6.
Ni kan klicka på länken och uppdatera era garderober med underkläder, sängkläder, köksmaterial och annat roligt. Andreas på kansliet administrerar denna försäljning. Ni kan välja att få varorna levererat med DHL eller att få det till Hermansbys klubbstuga när försäljningsomgången är över.
Dela gärna länken med nära och kära.

MVH
Hermansby IF