SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hermansby Idrottsförening
Fotboll
Avslutning
2021-06-13 19:37

Oj vad tiden går fort, redan en termin av fotbollen är snart förbi. Vi tycker det har varit så roligt att tjejerna verkar ha roligt tillsammans och de har utvecklats så mycket. 

Imorgon är det avslutning och vi börjar träningen som vanligt klockan 17:30. Vi kommer mixa ihop oss med F-2012 och spela lite match. Vi kommer spela utan sarj och hålla på till ungefär 18:15. Där efter tänkte vi göra någon lek och sedan fika lite. Hör gärna av er senast 14:00 imorgon om erat barn är allergiskt mot något så vi hinner fixa något, så ingen blir utan. 

 

Nu tar vi lite sommarlov då flera troligen åker på lite semester och hittar på andra roliga aktiviteter. Men tänkte starta igen den 16 augusti. Efter sommaren så kommer vi också börja spela seriespel för F-2013 i första hand. Vi tränare ska också prata ihop oss inför nästa termin men som vi nämnt tidigare så får gärna någon mer hjälpa till som tränare, vi behöver vara fler assisterande tränare. Ingen förkunskap för fotboll behövs utan gott humör så kommer vi långt i denna åldern. Vi kommer också kräva att någon förälder tar på sig rollen som lagförälder. Om ingen frivillig anmäler sig så lottar vi. Lagförälder får man vara en termin sedan byter vi om man vill det. 

 

Vi kommer starta upp med ett föräldramöte inför nästa termin, mer information om detta kommer senare. 

Hör gärna av er till mig eller Johanna om ni har några frågor eller tips på förbättringsförslag. 

 

Trevlig sommar! 

 

Kläder
2021-04-19 21:03

Hej. 

Hörde att ni haft en fantastisk träning idag i det underbara vädret som varit idag! Jag längtar till nästa vecka när jag får vara med igen och då vill vi bara påminna om att vi förlänger träningen 17:30-19:00

 

Tänkte börja med att meddela att nästa vecka har vi ordnat så klubben har ytterliggare en vecka med klubberbjudande på kläderna. Jag och Johanna kommer därför stanna kvar en stund efter träningen om någon vill prova kläder. Beställer gör man sedan själv, klicka på ikonen på höger sida här på hemsidan så du kommer till sportgrossen. 

 

Sedan har vi fått till oss information från föreningen att vi får inte ha någon publik på planen i den mån det går. Alltså innanför stängslet är det endast spelare och tränare. Med detta sagt önskar jag och Johanna ändå att ni befinner er i närheten om vi skulle behöva kontakta er. Står ni inte utanför stängslet så vi kan få kontakt med er där så önskar vi att ni dubbelkollar era kontaktuppgifter på sportadmin så vi lätt kan nå er på telefon. Är det någon förälder som kan tänka sig hjälpa till under träningen med övningar, knyta skor, samla bollar m.m. så får man givetvis vara med på planen. ;) 

Information
2021-04-14 14:00

Hej. 

Jag (Pernilla) och Johanna tycker att det är så kul att vi blivit så många tjejer på träningarna. Vi hoppas alla barnen tycker det är lika roligt som oss och vill fortsätta träna. För er som var med på förra träningen så berättade vi lite kort information. Jag skriver ner de punkterna här också. 

 

* Först punkten var att vi känner att vi inte riktigt hinner med allt vi vill göra, vi vill kunna sitta ner någon minut då och då och berätta lite vad man ska tänka på, regler, fair play m.m. och även få lite mer sargspel så vi önskar att förlänga träningen.

 - Detta blev godkännt, dock nästa Måndag så är jag (Pernilla) och slutför tränarutbildningen och kommer inte kunna vara med på träningen så vi kör 1h som vanligt. 17:30-18:30. 

Så fr.o.m. den 26/4 tränar vi 17:30-19:00. 

 

* Vårt mål med träningen är att ha kul, våga testa olika övningar och utmana sig själv, heja på alla och inte fokusera på något resultat i matcherna!  

 

* Vi önskar att man svarar på kallelsen till träningen, oavsett om man kommer eller inte då blir det så mycket lättare för oss att planera träningarna. Tack på förhand! 

 

* Vi har inte anmält till några matcher denna säsongen pga Covid utan hoppas kunna anmäla oss till hösten. 

 

* Sist men inte minst, vi behöver en lagförälder så småning om när det kommer börja spelas matcher m.m. Känner man att man kan tänka sig att ta denna uppgift hör av er till Pernilla eller Johanna. Det handlar inte om att man ska göra allt utan mer den som deligerar till alla föräldrar i laget vad som behöver göras. Så hjälps vi åt så blir allt mycket roligare! 

 

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 11/08 18:41 
Hem, 19/04 11:31 
Hem, 25/01 15:20 
Hem, 23/12 17:48 
Hem, 30/04 15:39 
 
Guldsponsorer
Sponsorer