SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hermansby Idrottsförening
Fotboll

Träningsdagar våren 2023
2023-03-03 09:35

Hej alla, nu är vårens träningsdagar äntligen spikade. 

 

Måndagar 17.30 - 18.30

Torsdagar 17.30 - 18.45

 

Första träningen är torsdagen 30 mars. 

 

Varmt välkomna 

 

Hälsningar 

Ledarna

 

 

Fotbollsstart
2023-02-13 20:23

Hej hej, äntligen är det snart dags att köra igång fotbollssäsongen! 

Vi välkomnar nya som gamla stjärnor till oss. 

 

Vi kommer att rivstarta säsongen den 25-26 mars med en träningshelg för att sedan starta träningarna V13. 

 

Har du inte varit med oss innan är du jättevälkommen till oss att prova på. 
Vår första träning är 30 mars efter träningslägret. 

 

Som det ser ut just nu kommer vi att träna på måndagar och torsdagar under våren, mer info kommer snart. 

 

Tveka inte på att höra av dig till någon av oss tränare om du har någon fråga eller likande. 

 

Vi ser fram emot att starta upp säsongen igen! 

 

Hälsningar 

Emma, Pernilla och Johanna 

Bemanning Café Herman höst 2022
2022-09-01 11:50

Hej alla,

Detta med bemanning av Café Herman kommer lite sent nu men det är inte helt enkelt eftersom jag ogärna vill sätta upp någon vars barn inte ska spela matcherna. Försöke även få till lite rättvisa över tid. De som jag tror ännu inte blivit uppsatta på något cafépass tidigare är Freja S, Filippa, Allie, Ida och Tilda. Se bild på schemat.

  • Vid vår första hemmamatchen nu på lördag den 3/9 har jag stämt av med Freja S som tar caféet, jättetacksam för detta :-) De har dock bråttom iväg på nästa idrott efteråt så någon av er andra får gärna ta över, kanske Tilda som jag satt upp som reserv kan göra det? Annars får det bli tidig stängning. Ibland har fler Hermansbylag match samtidigt så då kan det vara så att det andra laget hämtat nyckeln och redan står i kiosken..
  • Nästa hemmamatch är den 18/9. Filippa är kallad men har inte svarat. Kan ni ta det passet? Jag skulle kunna vara reserv här om ingen annan särskilt vill :-)
  • Sista hemmamatchen den 2/10: Här blir det Ida med Stina som reserv.
    Vi kan ju höras i Messengergruppen om det är någon som behöver byta osv.

Tack alla för hjälpen med det här (också).

Hälsningar Anna

Försäljning Sockgrossisten
2022-05-11 16:01

Hej på er!

Nu är vi bra igång med vår kakförsäljning! Bra jobbat! Detta blir välbehövliga pengar in för att våra tjejer ska kunna spela fler cuper och göra annat skoj tillsammans i laget. Kakförsäljningen går alltså direkt till lagkassan för F13. Just nu har vi tjänat in 3700 kr till lagkassan och några av er har sålt hiskligt många burkar. Fantastiskt bra jobbat! Vi har nu en vecka kvar att sälja och hjälpas åt med detta. Länk till försäljning: https://www.kakservice.se/minasidor/DEPILE

 

Försäljning Sockgrossisten

Här kommer viktig information. Vår fina klubb Hermansby IF har för avsikt att satsa på ett nytt klubbhus. Till detta behövs det pengar! Varje år hjälper vi medlemmar till och säljer något där pengarna går till klubben och sedan indirekt till våra barn som spelar fotboll i klubben. Nytt för i år är att alla medlemmar säljer saker från Sockgrossisten. Kataloger för detta kommer att delas ut på träningen redan idag. Vi behöver alla vara med och bidra så mycket vi kan och mäktar med. Målet är att alla säljer 10 paket. Inloggningsuppgifter kommer med katalogen. Säljperioden är 11/5 tom den 8/6.

Har du frågor och funderingar kring det här så kontakta mig, Anna (Tess) tex via vår lagchatt

Tack och lycka till! :-)

Hälsningar Anna

Bemanning Café Herman
2022-04-30 07:53

Vi har ansvar för bemanning av Café Herman under våra egna hemmamatcher. Under "Dokument" för F13 ligger ett dokument med vilka dagar, vem som står och lite instruktioner.

 

Det står även hur man gör om man inte kan stå tilldelad tid. Vid den sista matchen nu på våren behöver vi fylla på med någon. Eftersom alla inte är kallade till alla matcher så var det svårt att sätta ut fler namn just nu så jag återkommer med det.

 

Hoppas att detta fungerar för alla :-)

Hälsningar Anna (Tess)

Försäljning kakor
2022-04-26 08:16

Nu drar vi igång försäljning av kakor från Kakervice för team 13. Tanken med detta är att göra en gemensam insats för att få in pengar till laget som vi sedan kan använda till cuper och annat roligt. 

 

Försäljningsperioden är från och med nu tom den 16 maj

 

Försäljningsmaterial i pappersform kan förhoppningsvis delas ut på träningen nu på onsdag. Länk till lagets egen försäljning: https://www.kakservice.se/minasidor/DEPILE

 

Planerad leverans av kakorna är måndag den 23 maj under träningen

 

Vi tänker oss att 10 burkar var kan vara ett rimligt mål att sikta mot. Har du frågor och funderingar så hör av dig till mig, Anna (Tess). Skulle det vara så att man inte har möjlighet att sälja kan man som vi kom överens om på föräldramötet lämna ett bidrag till lagkassan på motsvarande 10 burkar dvs 300 kr.

Betalningsinformation kommer senare.

 

Kontaktinformation till mig hittar man i vår webshop enligt länken.

 

Hälsningar Anna

 
Guldsponsorer
Sponsorer