Bemanning Café Herman höst 2022
2022-09-01 11:50

Hej alla,

Detta med bemanning av Café Herman kommer lite sent nu men det är inte helt enkelt eftersom jag ogärna vill sätta upp någon vars barn inte ska spela matcherna. Försöke även få till lite rättvisa över tid. De som jag tror ännu inte blivit uppsatta på något cafépass tidigare är Freja S, Filippa, Allie, Ida och Tilda. Se bild på schemat.

• Vid vår första hemmamatchen nu på lördag den 3/9 har jag stämt av med Freja S som tar caféet, jättetacksam för detta :-) De har dock bråttom iväg på nästa idrott efteråt så någon av er andra får gärna ta över, kanske Tilda som jag satt upp som reserv kan göra det? Annars får det bli tidig stängning. Ibland har fler Hermansbylag match samtidigt så då kan det vara så att det andra laget hämtat nyckeln och redan står i kiosken..
  • Nästa hemmamatch är den 18/9. Filippa är kallad men har inte svarat. Kan ni ta det passet? Jag skulle kunna vara reserv här om ingen annan särskilt vill :-)
  • Sista hemmamatchen den 2/10: Här blir det Ida med Stina som reserv.
    Vi kan ju höras i Messengergruppen om det är någon som behöver byta osv.

Tack alla för hjälpen med det här (också).

Försäljning Sockgrossisten
2022-05-11 16:01

Hej på er!

Nu är vi bra igång med vår kakförsäljning! Bra jobbat! Detta blir välbehövliga pengar in för att våra tjejer ska kunna spela fler cuper och göra annat skoj tillsammans i laget. Kakförsäljningen går alltså direkt till lagkassan för F13. Just nu har vi tjänat in 3700 kr till lagkassan och några av er har sålt hiskligt många burkar. Fantastiskt bra jobbat! Vi har nu en vecka kvar att sälja och hjälpas åt med detta. Länk till försäljning: https://www.kakservice.se/minasidor/DEPILE

Försäljning Sockgrossisten

Här kommer viktig information. Vår fina klubb Hermansby IF har för avsikt att satsa på ett nytt klubbhus. Till detta behövs det pengar! Varje år hjälper vi medlemmar till och säljer något där pengarna går till klubben och sedan indirekt till våra barn som spelar fotboll i klubben. Nytt för i år är att alla medlemmar säljer saker från Sockgrossisten. Kataloger för detta kommer att delas ut på träningen redan idag. Vi behöver alla vara med och bidra så mycket vi kan och mäktar med. Målet är att alla säljer 10 paket. Inloggningsuppgifter kommer med katalogen. Säljperioden är 11/5 tom den 8/6.

Har du frågor och funderingar kring det här så kontakta mig, Anna (Tess) tex via vår lagchatt

Tack och lycka till! :-)

Bemanning Café Herman
2022-04-30 07:53

Vi har ansvar för bemanning av Café Herman under våra egna hemmamatcher. Under "Dokument" för F13 ligger ett dokument med vilka dagar, vem som står och lite instruktioner.

Det står även hur man gör om man inte kan stå tilldelad tid. Vid den sista matchen nu på våren behöver vi fylla på med någon. Eftersom alla inte är kallade till alla matcher så var det svårt att sätta ut fler namn just nu så jag återkommer med det.

Hoppas att detta fungerar för alla :-)

Hälsningar Anna (Tess)

Försäljning kakor
2022-04-26 08:16

Nu drar vi igång försäljning av kakor från Kakervice för team 13. Tanken med detta är att göra en gemensam insats för att få in pengar till laget som vi sedan kan använda till cuper och annat roligt.

Försäljningsperioden är från och med nu tom den 16 maj

Försäljningsmaterial i pappersform kan förhoppningsvis delas ut på träningen nu på onsdag. Länk till lagets egen försäljning: https://www.kakservice.se/minasidor/DEPILE

Planerad leverans av kakorna är måndag den 23 maj under träningen

Vi tänker oss att 10 burkar var kan vara ett rimligt mål att sikta mot. Har du frågor och funderingar så hör av dig till mig, Anna (Tess). Skulle det vara så att man inte har möjlighet att sälja kan man som vi kom överens om på föräldramötet lämna ett bidrag till lagkassan på motsvarande 10 burkar dvs 300 kr.

Betalningsinformation kommer senare.

Kontaktinformation till mig hittar man i vår webshop enligt länken.

Säsongsstart 30 mars för F13
2022-03-01 12:14

Hej alla fotbollssugna tjejer!

Onsdag den 30 mars kl 17.30 - 19.00 startar vi upp fotbollssäsongen igen.

Har du inte spelat innan men är lite sugen, är du varmt välkommen att prova på med oss.

Vi ser fram emot att träffa er alla snart igen!

Johanna, Pernilla och Emma

Tränare F13

Upphämtning av Ravelliprodukter
2021-11-21 20:32

Hej!
Nu på onsdag den 24/11 är det dags för upphämtning av Ravelliprodukter. Alla behöver hämta sina paket mellan klockan 15-19 i klubbhuset. När ni sedan fått in alla pengar skall dessa swishas till mig på 0721-421509 så sätter jag in pengarna på Hermansbys bankgiro.

Klubben är nöjda med försäljningen detta år men tycker att det är tråkigt att inte alla har sålt. Detta var troligen den sista ravelliförsäljningen och klubben tar tacksamt emot synpunkter och idéer för vad som kan säljas framåt. Något som förhoppningsvis engagerar fler :)

Har du frågor och funderingar? Kontakta mig i vår Messengergrupp för F13 eller direkt på telefon (0721-421509) eller mail.
Trevlig kväll!

Hälsningar Anna (Tess)