Välkommen till Hermansby P-11

Hejsan och välkomna till oss i P-11 i Hermansby IF.

Vi tränar tisdagar och torsdagar på Kärnavallen och spelar i 7-mannaserie.

Intresserad av att spela med oss?

Kontakta då någon av våra tränare under KONTAKT

Sportlotten
2019-04-18 10:00

Hej,

Nu är det dags för laget att sälja Hermansby IF:s föreningslotter (Sportlotten). Tanken är att Mikael (Eddies Pappa) tar med sig lotterna på Tisdag 23/4 och delar ut till samtliga föräldrar.  Lotterna kostar 50kr st och som Andreas sa på föräldramötet vi hade 21/3 i klubbstugan så har man på baksidan av varje lott 4st rabattkuponger (10% Coop Kungälv, 50kr Tempo Kärna, Halva priset biltvätt Preem Ytterby och rabatt på Team Sportia)som gör att om man använder dem vid köp i butiken där de gäller så har man fått tillbaks pengarna för lotten med råge. Alla pengar som vi tjänar in på lotterna går till föreningen som kan använda dessa pengar till nya bollar/material som konor, västar, matchtröjor m.m.

Pengar för 5st obligatoriska lotter (250kr) ska swishas till lagförälder Johanna Ekner (Miltons Mamma) på nr. 0734436333 som i sin tur swishar alla pengar direkt till Hermansby IF detta för att underlätta för Andreas/klubben. Glöm inte att märka swishen med era barns namn.

Med vänliga hälsningar: Johanna Ekner och Mikael ljung Lagföräldrar Hermansby P/F11.

Hem, 11/08 18:41
Hem, 19/04 11:31