Knatteskolan 2022
2022-03-14 13:27

Hejsan ALLA barn födda 2015/2016.

Vi från Hermansby IF vill härmed inbjuda ALLA barn som är födda 2015 och 2016 att börja träna och leka fotboll hos oss.

Barnens träning kommer att bedrivas under söndagar med start den 24/4 kl. 16.30–17.30.

Vi kommer att ha sommar avslutning den 12/6 för att dra igång igen när skolan startar.

Knattarna har en egen lagsida och den hittar ni på: www.hermansbyif.se högst upp på sidan finner ni fliken KNATTAR.

Ni anmäler erat barn på www.hermansbyif.se och knappen ”BLI MEDLEM” där fyller ni i uppgifterna och skickar in så kommer Andreas på kansliet att lägga in er i knattegruppen. Ifall ni redan är medlem så behövs detta inte göras.

Kostnad för knatteskolan är 400 kr per barn. Ni kommer att få ett mail med en faktura efter att knatteskolan har startat upp.

I år kommer barnen vara uppdelade i ålder, P2015 P2016 och F2015/2016.

Eller gå in på www.hermansbyif.se

Just nu är det Marcus och Joachim som är ledare för P2015. Magnus Unger är ledare för F2015/2016. Vi söker ledare för P2016.

Vi behöver fler föräldrar som kan vara med, kontakta Andreas på kansliet hermansby.if@telia.com

Nya huvudtränare
2021-09-10 13:34

Vi har nya huvudtränare:

Markus Hedlund (Sigge Hedlunds pappa)
Joachim Rydberg (Jesper Rydbergs pappa)

Pernilla Royson och Magnus Unger kommer finns med i bakgrunden.
Sedan behöver vi såklart hjälptränare under varje träning. (2 tränare per station)

Sista träningen är den 10 okt kl 16:30 - 17:30.

MvH Ledarna

Trevlig sommar
2021-06-23 11:19

Hej,

Nu när vårsäsongen är slut vill vi passa på att önska er en trevlig sommar!

Första träningen efter sommaren är 22/8 klockan 16:30 på Kärnavallen.

Viär jätte tacksamma för all hjälp vi får under träning, det behövs dock att några av er hjälper till och tar ansvar så att inte allt hänger på Pernilla. Hör av er till Pernilla på info@royson.nu

Vi syns efter sommaren!

Knatteskola 2021
2021-03-19 16:19

Hejsan ALLA barn födda 2014/2015.

Vi från Hermansby IF vill härmed inbjuda ALLA barn som är födda 2014 och 2015 att börja träna och leka fotboll hos oss.

Barnens träning kommer att bedrivas under söndagar med start den 18/4 kl. 16.30–17.30.

Vi kommer att ha sommar avslutning den 6/6 för att dra igång igen när skolan startar.

Det kommer vara ett lite annorlunda upplägg i år på grund av Covid-19, mer information finns att hitta på lagsidan.

Eller gå in på www.hermansbyif.se

Just nu är det Pernilla och Samuel som är ledare.

KNATTAR 2020
2020-03-11 16:55
Hejsan ALLA barn födda 2013/2014.

Vi från Hermansby IF vill härmed inbjuda ALLA barn som är födda 2013 och 2014 att börja träna och leka fotboll hos oss.

Barnens träning kommer att bedrivas under söndagar med start den 12/4 kl. 16.30–17.30.

Vi kommer att ha sommar avslutning den 7/6 för att dra igång igen när skolan startar.

Knattarna har en egen lagsida och den hittar ni på:

www.hermansbyif.se högst upp på sidan finner ni fliken KNATTAR.

Eller gå in på www.hermansbyif.se

Vi har föräldramöte den 25/3 kl 18 i Hermansbys klubbstuga som ligger bredvid kärnavallen. Anmäl gärna att ni kommer till hermansby.if@telia.com

Tobias och Anders är två tränare som har hand om pojkknattarna.

Pernilla och Richard är två tränare som har hand om tjejknattarna.

Knatteskola 2019
2019-03-12 12:46
Hejsan ALLA barn födda 2012/2013

Vi från Hermansby IF vill härmed inbjuda ALLA barn som är födda 2012 och 2013 att börja träna och leka fotboll hos oss.

Barnens träning kommer att bedrivas under söndagar med start den 14/4 kl. 16.30–17.30.

Vi kommer att ha sommar avslutning den 9/6 för att dra igång igen när skolan startar.

Knattarna har en egen lagsida och den hittar ni på:

www.hermansbyif.se högst upp på sidan finner ni fliken KNATTAR.

Kostnad för knatteskolan är 150 kr per barn. Ni kommer att få ett mail med en faktura efter att knatteskolan har startat upp.

Vi har föräldramöte den 4/4 kl 18 i Hermansbys klubbstuga som ligger bredvid

kärnavallen. Anmäl gärna att ni kommer till hermansby.if@telia.com

Tobias, Björn, Magnus, och Niklas är fyra tränare som har hand om pojk knattar födda 12/13.

Just nu har vi enbart Anton som tränare för tjejgruppen.