SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hermansby Idrottsförening
Fotboll
P-09
Välkommen till Pojkar 09

Hermansby pojkar födda 09 spelar 9 mannaserie (liten niomanna) och tränar måndagar & onsdagar kl. 18.30 -20.00 på Kärnavallen.

 

Intresserad av att spela med oss?

 

Kontakta då någon av våra tränare under KONTAKT!

Spelschema klart!
2022-03-29 13:55

Hej,

 

Spelchemat för vårens seriematcher kom igår och vi har nu uppdaterat kalendern med alla aktulla speldatum. Vi kommer att spela totalt nio matcher innan sommaruppehållet.

 

Första seriematchen spelar vi mot Mölndal på hemmaplan den 10/4 och som vanligt skickar vi ut kallelser inför respektive match. Våra matcher, tabeller och annan information finns som vi tidigare flaggat för även i appen "Min fotboll" där ni kan följa Hermansby p09 och andra lag.

 

Vi ser fram emot en fortsatt rolig säsong tillsammans!

 

/ledarna

Träning måndag & onsdag kl. 18.30
2022-03-10 20:38

Hej, 

 

P09 återgår till att träna kl. 18.30-20.00 både måndagar och onsdagar tills vidare. Vi var lite rädda för att det skulle bli för trångt på planen måndagar (och förlade därför start till 19.00) men det verkar gå bra. Det finns även en fördel att köra parallellt med P08 då vi vid behov kan slå ihop och spela niomanna på slutet av måndagsträningen med dem.

 

Säsongen har annars börjat fint och grabbarna utvecklas på ett bra sätt!

 

Första seriematchen nästa helg...
2021-05-02 12:39

Hej P09!

Nu har Folkhälsomyndigheterna släppt på restriktionerna beträffande ungdomsfotboll så fotbollserierna startar med början nästa helg.

Vi kommer att skicka ut kallelse som vanligt inför dessa matcher.

Nytt inför detta året är att vi inför varje match skall lämna in en laguppställning till domaren, samt att vi måste vara registerarde. Saknas fortfarande något intyg sedan är vi redo med hela truppen. 

 

För att minska administrationen för oss ledare är det därför viktigt att svara i tid på kallelserna. 

När sista svardatum har gått ut kommer vi att fylla på med spelar från P10 och P08 om vi behöver detta.

 

Ni som inte har laddat ner appen "min fotboll" rekomenderar jag er att göra detta. Här kan ni enkelt se kommande matcher samt följa vårt lag. 

Hur vi kommer göra med livetreamning vet vi inte i  nuläget. Men det vi vet är att förbundet vill att vi skall sända via denna appen isf.

Vi får se.....

 

Som sagt var nu hoppas vi att alla kommer hålla sig friska och krya och vara rädda om varandra så kan vi få en riktigt trevlig Fotbollsvår.

 

 

Ps. Nu på Onsdag har vi fått förfrågan från F09 om att mixa ett lag och spela första 30 min med dem. Samling är 17:45 så kom i tid. Kallelse kommer under kvällen.

 

/Ledarna

Internmatch istället för träning!
2021-04-26 21:52

På söndag blir det internmatch igen på niomannaplan under vår ordinarie träningstid. Då matchen spelas 3 x 25 minuter startar vi kl. 10.15. Bra därför om vi kan samlas 09.45 för lite uppvärmning och tröjutdelning. Ni som redan har svarat på kallelsen berhöver inte svara igen utan är välkomna att spela matchen istället!

 

Vidare kan nämnas att seriestarten flyttats fram ytterligare pga förlängda restriktioner. Första matchen är planerad att äga rum den 23 maj (mot Älvängen). Kalendern är alltid uppdaterad med den senaste informationen som vanligt.

 

mvh

ledarna

 

träning och internmatch (niomanna) på söndag
2021-04-13 10:58

Hej,

 

Pojkar 08 vill ha med oss på en internmatch på söndag 12.00 (samling 11.30) där vi mixar ihop två lag och spelar 3 x 25 minuter på niomannaplan. Det blir alltså första gången för oss att känna på en större plan där även offsideregler gäller :-) Annars är det ju egentligen först nästa år som vi går över till niomanna fotboll.

 

Så, på söndag kommer vi ändå att köra träning som vanligt 10.00-11.30. Dock en väldigt lugn sådan där vi övar frisparksvarianter, strafftävlig och lite annat roligt. Detta för att de som även vill vara med på matchen inte ska vara helt slutkörda.

 

Anmälan till match skickas ut nu så vänligen anmäl er till både match och träning eller bara träning. Matchen äger alltså den rum direkt efter träningen så kicka gärna med en smörgås eller banan som mellanmål!

 

 

 
Guldsponsorer
Sponsorer