SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hermansby Idrottsförening
Fotboll
P-08
Välkommen till P-08

Hermansby IFs pojkar födda 08` tränar Måndag Onsdag Torsdag på vår fina Kärnavallen.

Laget deltar i cuper och Göteborgs 9-manna serie svårighetsgrad medel.

 

Intresserad av att spela med oss?

Kontakta då  Per Sköld på 070-333 56 56

 

Laget på lördag!
2022-05-17 20:15

Här är laguttagningen inför lördagens match, Ivar Elias Eliaz Neo Isak Szymon Tim Robin Viktor Dexter Lucas Simon.

Ingen match sedan på 2 veckor men v.23 är det 2 st matcher, fredag 11/6 och lördag 12/6, även match 19/6. Anmälningsutskick på dessa kommer nästa vecka. Vi kommer försöka få till fler matcher  i juni, (undantaget midsommar) men det är inte lätt då det ligger seriematcher i stort sett hela juni för många lag. 

Vi kommer träna på tom Gothia Cup 16/7 och försöker få till lite träningsmatcher inför Gothia cup. Efter det blir det ledigt ifrån fotbollen ett par veckor tror vi.

Så ser planeringen ut!

Ha en fortsatt go kväll!

Per

Föräldrarmöte, Sockförsäljning nytt klubbhus mm mm....
2022-05-11 19:47

Hej alla glada fotbollsföräldrar!

Imorgon 18.00 är det föräldrarmöte i ett av omklädningsrummen vid fotbollsplanen, det vi behöver bestämma då är vem som hjälper till med att administrera/samla in pengarna för den försäljning ifrån "Sockgrossisten" klubben bestämt att vi ska genomföra. Alla medlemmar hjälper till och pengarna för detta går till klubben för tex nya fotbollar mm. Det är även ett nytt klubbhus på gång, kanske redan i sommar! Målet klubben satt upp är 10 pkt, det viktiga är att vi alla registrerar oss och försöker bidra så mycket vi kan och mäktar med. Säljperioden är 11/5-8/6. Jennifer, Eliaz mamma har skött Ravelliförsäljningen de sista 4 åren så nu är det väl dags att någon annan förälder kan sköta detta denna gång. Mötesordförande är Tims pappa Martin :)

 

Vi kommer även att genomföra en kakförsäljning, detta kommer killarna själva få med sig på träningen imorgon. Inkomsterna för detta går oavkortat till laget och Gothia Cup. Administrationen för denna försäljning tar jag hand om. 

I övrigt så tränar vi hela vägen fram till Gothia Cup, vi 2 st matcher nu i maj, 3 st i juni och första eller andra helgen i juli så försöker vi få till en liten minicup hemma på Kärnavallen som uppvärmning inför Gothia Cup. 

Slutligen ett stort tack en än gång till våra storsponsorer Kent och Nicholas! Killarna är grymt nöjda med sina nya fina bortatröjor. 

 

Väl mött imorgon!

Per

 

 

 

Snabbt föräldramöte torsdag
2022-05-09 21:49

Hej igen,
 
Martin, Tims pappa tog infomötet idag. Vi behöver dock någon annan som kan rodda försäljningen. Detta året är det  inte mer än att typ samla in pengar och skicka vidare till Hermansby. Önskar att vi tar ett litet snabbt föräldramöte (obligatoriskt) i samband med killarnas träning nu på torsdag för att styra upp vem som roddar ansvaret i år. Om inte någon anmäler sig frivilligt innan dess. 

 

Mvh Jennifer 

VIKTIGT inför möte idag kl 18 i klubbstugan
2022-05-09 14:16

Hej, 

 

Per har tidigare adresserat att det finns en messengergrupp på facebook som heter P 08 Hermansby där man kan ansöka om att bli medlem. Vår tanke var att snabbt kunna nå ut med information, samåkning osv. Det är dock inte alla som blivit medlemmar och sett mitt meddelande enligt nedan. 

I år kommer Hermansby att sälja för Sockgrossisten och med anledning av att jag ansvarat för Ravelliförsäljningen genom åren är det dags för någon annan att ta över ansvaret för årets försäljning. Idag kl 18 är det möte i klubbstugan och vi behöver en representant från P08. Det är tyvärr kort varsel utifrån att alla inte tog del av meddelandet förra veckan, men jag hoppas att någon kan. Meddela mig gärna innan kl 17 idag om man kan. 

 

Mvh

Jennifer, Eliaz mamma 0738071212

 

Gothia Cup, lagförälder mm mm...
2022-05-06 21:57

Gokväll alla!

Här kommer lite info bla om Gothia Cup som vi spelar i juli.

Gothia Cup spelas sönd 17/7 tom lördag 23/7, gissningsvis spelas första matchen på måndagen och sista på fredagen beroende på om man går vidare till A-slutspel eller B-slutspel. Det är obligatorisk ålderskontroll för samtliga spelare, denna kan göras från lörd 16/7 tom tisd 19/7, och OBS OBS OBS... För ålderskontrollen krävs pass eller giltligt personbevis, med tanke på den väldigt långa väntetiden för nya pass så är det nog bra att kolla upp detta om man vill vara med. För att det ska bli lite extra spännande att vara med på Gothia Cup för killarna så har vi anmält oss i 11-manna klassen istället för 9-manna. Tror inte vi ska sikta på att vinna direkt utan att bara vara med och få möta lag som vi aldrig spelar mot annars kommer bli väldigt kul. Vi kommer försöka ordna lite gemensamma " runtomkring" arrangemang i samband med cupen också har vi tänkt, vilket föranleder nästa stycke!

För främst Gothia Cup behöver vi ha en eller ett par lagförälder/lagledare som kan hjälpa till lite, vi behöver bolla lite ideer runtomkring mm. 

Kalendern är uppdaterad nu efter ett par flyttade matcher och ska stämma för maj månad!

 

Ha en fortsatt trevlig kväll! (Träning imorgon lördag 14.00-16.00)

Per

 
Guldsponsorer
Sponsorer