Fotbollslek 2020
2020-03-11 17:06
Hejsan ALLA barn födda 2015/2016.

Vi från Hermansby IF vill härmed inbjuda ALLA barn som är födda 2015 och 2016 att börja leka lekar med fotbollsinslag med oss.

Barnens träning kommer att bedrivas under söndagar med start den 3/5 kl. 16.30–17.30.

Vi kommer att ha sommar avslutning den 7/6 för att dra igång igen när skolan startar.

Fotbollsleken har en egen lagsida och den hittar ni på:

www.hermansbyif.se högst upp på sidan finner ni fliken FOTBOLLSLEK.

Ni anmäler erat barn på www.hermansbyif.se och knappen ”BLI MEDLEM” där fyller ni i uppgifterna och skickar in så kommer Andreas på kansliet att lägga in er i fotbollslekgruppen. Ifall ni redan är medlem så behövs detta inte göras.

Kostnad för fotbollslek är 300 kr per barn. Ni kommer att få ett mail med en faktura efter att fotbollslek har startat upp.

Vid ev. frågor kan ni maila:  hermansby.if@telia.com

Eller gå in på www.hermansbyif.se

Vi har föräldramöte den 14/4 kl 18 i Hermansbys klubbstuga som ligger bredvid kärnavallen. Anmäl gärna att ni kommer till hermansby.if@telia.com

Magnus och Sara Unger är två föräldrar som kommer att hålla i fotbollsleken